Votati pentru cresterea sigurantei pe 321 km de strazi din Bucuresti!

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Au mai ramas inca 4 zile in care bucurestenii pot vota proiectul care ar putea schimba orasul. Pentru prima data, cu costuri ridicol de mici, ar putea exista o retea de strazi unde prezenta (legitima) a biciclistilor este semnalizata.

Daca nu ai votat pana acum, iti recomand acest video pentru a intelege ca masurile propuse de proiect sunt noi doar in Romania.

 

 

Daca ai urmarit video si esti convins(a) ca ar trebui ca si in Bucuresti sa se aplice astfel de marcaje, poti sa votezi proiectul urmand acesti pasi:

1 – Click AICI ca sa iti faci cont pe platforma de vot. Dureaza maxim 20 secunde.
2 – Dupa ce ai facut contul, intra pe acesl LINK si apasa butonul de vot (in partea de sus, in dreapta)

Pentru cei care nu sunt la curent cu acest proiect, trebuie sa stiti ca valoarea proiectului este limitata la 200.000 de Euro, atat cat se poate acorda prin aceasta campanie. (detalii)

In niciun caz, realizarea proiectului nu inlocuieste celelalte masuri pe care Primaria Capitalei trebuie sa le aplice, respectiv realizarea de piste pentru biciclete conform Planului de Mobilitate Urbana Durabila Bucuresti-Ilfov (12 trase prioritare) precum si cele realizate din cele 10 milioane de Euro primite de la Guvernul Romaniei in urma cu 4 ani (detalii aici).

 Paris

Echipa care a contribuit la dezvoltarea proiectului "Împreună, în siguranță, pe aceleași străzi" a fost formată din Vladimir Iuganu, Lucian Munteanu, Vali Munteanu, Andrei Avram, Ioana Alexandra Rusu, Alex Ițcuș, Mircea Bobînă, Bogdan Stănimir, Viorel Bitu, Tiberiu Simțion, Sergiu Nicolae Brega, Vitalie Brega, Bogdan Chirițescu, Oana Vernescu, Cosmin Vîlcu și Marian Ivan. Ei au beneficiat de sprijin logistic din partea Bucharest Bike Commuter, Bogart Media Creation si E-dea Works.

 

foto: Cosmin Vîlcu