Normele de amenajare a traseelor de cicloturism sunt din nou in dezbatere publica

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

trasee cicloturismIeri, 25 iulie 2017, Ministerul Turismului a pus din nou in dezbatere Normelor metodologice privind crearea, amenajarea  şi omologarea traseelor de cicloturism. Traseul acestui proiect a inceput in 1999, cand Clubul de Cicloturism NAPOCA a propus autoritatilor sa institutie si in Romania o retea nationala de trasee cicloturistice marcate si un sistem unitar de planificare, aprobare, realizare si intretinere a marcajelor cicloturistice. De atunci, regulat, ele sunt puse in dezbatere fara a fi insa adoptate de guvernanti. 

Persoanele interesate pot studia proiectul in acest link de pe site-ul Ministerului Turismului. De asemenea, puteti citi nota de fundamentare. Pagina ministerului poate fi consultata aici.

Observațiile şi propunerile privind proiectul de act normativ pot fi transmise pe adresa Ministerului Turismului, B-dul Dinicu Golescu nr. 38, sector 1, București, la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la numărul de fax 021.303.78.70.

Termenul limită până la care se pot transmite propuneri este de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.