Vineri, propunerile de schimbare a Codului Rutier vor fi dezbatute in sedinta publica

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

foto bicicletaAsociatia OPTAR a primit invitatia  de a participa la o ședință publică pe a cărei ordine de zi figurează dezbaterea publică a proiectului Ordonanţei pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Intalnirea va avea loc vineri, 28 iulie a.c., ora 09.30. Invitatia a fost transmisa ca urmare a cererii OPTAR prin care a solicitat, in baza legii transparentei decizionale, o astfel de intalnire. Cu acest prilej, asociatia a transmis si o serie de observatii.

La această întâlnire sunt invitați să participe atât reprezentaţi ai M.A.I., cât şi reprezentanți ai societăţii civile care şi-au exprimat interesul faţă de acest proiect.

În acest sens, toţi cei interesaţi pot lua parte la această activitate (estimată a avea loc pe parcursul a 2 ore), care va fi organizată la sediul Centrului Cultural al M.A.I., din Str. Mihai Vodă nr.17, Sectorul 5, București.

Întrucât participarea persoanelor interesate se va face în limita locurilor disponibile în sala de şedinţe, este necesar ca acestea să confirme participarea până joi, 27 iulie a.c., ora 14.00, la telefon: 021.264.86.17 sau e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. proiectul de modificareThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.nota de fundamentare.

Proiectul a fost pus in dezbatere pe 14 iulie 2017 iar cetatenii pot transmite propuneri, sugestii si opinii in termen de 15 zile calendaristice, calculate de la data publicării anunțului, pe adresa e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

-----

OPTAR (Organizaţia pentru Promovarea Transportului Alternativ în România) este o asociaţie care susţine dezvoltarea mobilităţii urbane prin oferirea de alternative viabile de deplasare pentru cetăţeni, indiferent cum aleg să se deplaseze: pe jos, cu bicicleta, cu transportul public sau cu autoturismul.