Operatiunea “rastele pentru biciclete”. Prima subscriptie publica pentru realizarea de rastele pentru biciclete

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Posibilitatea parcarii in bune conditii a bicicletei influenteaza interesul locuitorilor de a utiliza mai mult bicicleta pentru deplasarile cotidiene. Pentru a veni in sprijinul biciclistilor din Romania, OPTAR face demersurile de a organiza mai multe campanii de strangere de fonduri pentru realizarea unor modele de rastele (pentru utilizare personala) pentru biciclete.

Aceste rastele pentru biciclete trebuie sa vina in sprijinul celor care doresc (sau obisnuiesc) sa isi parcheze bicicleta in locuinta. Ne dorim sa oferim o gama variata, de la modelul ieftin, clasic, pana la modele mai complexe, pentru doua biciclete. Ne dorim sa realizam si modelele clasice de parcari pentru biciclete pentru a vedea daca exista interesul pentru acest tip de amenajari.

Cum se desfasoara campaniile?

Dupa ce vom alege modelul pe care il consideram optim, vom face calculele pentru a afla cate produse ar trebui realizate pentru a obtine un pret competitiv.

Avand aceste informatii, vom realiza un material de prezentare a produsului si conditiile necesare pentru ca acel produs sa fie realizat. Persoanele interesate vor putea contribui la aceasta campanie alegand tipul de recompensa. De exemplu, in functie de valoarea contributiei, pot exista recompense cu un rastel, doua sau mai multe. Vom incerca sa oferim avantaje celor care care vor contribui mai mult astfel incat sa atingem obiectivul de a indeplini conditiile de realizare a produselor (cantitatea minima stabilita de producator astfel incat pretul sa fie acceptabil).

Contributiile se vor face doar on-line iar banii vor fi retinuti doar daca se strang suficiente fonduri pentru realizarea modelelor la un pret convenabil. Sumele vor fi restituite* daca nu se indeplineste tinta campaniei.

Deoarece campaniile vor dura doar 2-3 saptamani, este bine sa fiti printre primii care afla despre ele pentru a avea timp suficient sa analizati modelele inainte de a va decide sa contribuiti. Cand vom lansa campania, primele mesaje le vom transmite celor care completeaza acest formular.

https://goo.gl/forms/at9yD1eEiSNz2u2o1