Recenzii / 2109 Views

Anul trecut (2016), am cumparat gentile Thule (gama Pack'n Pedal) - Shield Pannier Large. Am sesizat probleme de constructie inca de la prima utilizare, de aceea am trimis un mesaj catre distribuitorul din Romania. Acesta a promis ca va transmite sesizarea catre producator si voi primi un raspuns cu rezolvarea.

Nu am mai primit niciun raspuns.

Dupa un an, la a doua utilizare pe drumuri grele, am constatat ca problemele semnalate pot face pagube mai mari decat cele estimate initial. De data aceasta, loviturile laterale ale gentilor mi-au forfecat portbagajul in doua locuri. Aceste lovituri sunt cauzate de faptul ca sistemul de "prindere" cu magnet este ineficient atunci cand pui ceva in genti. Practic, sistemul este eficient doar la expozitii, cand gentile sunt goale, sau cand circuli pe sosea cu carosabil neted.

Filmul de mai sus este un mic fragment din filmul "Tura Parfumata".

Toate filmarile si fotografiile care demonstreaza problemele constructive ale gentilor au fost trimise catre distribuitorul Thule in Romania. In finalul mesajului, transmis pe 24 mai 2017, scriam:

Consider ca este in interesul producatorului sa rezolvam amiabil problema intr-un timp cat mai scurt. Va rog sa ma anuntati cum procedam pentru recuperarea pagubelor.

Pentru ca nu am auzit ca Thule sa ia vreo masura pentru remedierea acestor tipuri de genti si pentru ca nu a dorit rezolvarea amiabila a problemei, am decis sa fac cunoscuta problema gentilor Thule pentru ca utilizatorii acestor produse sa stie de pericolele la care se expun.