Despre noi

Din 1817, anul (aproximativ) când a fost inventată, bicicleta a devenit tot mai populară. Cei care învață să o folosească îi rămân fani pe viață, fie că pedalează pentru a se relaxa, fie pentru că îi apreciază utilitatea. Acum există biciclete de oraș, de șosea, de munte, de downhill, pentru cupluri, pentru acrobații și câte și mai câte. Și fiecare categorie are pasionații săi.

i-bike.tv a apărut din nevoia de a reuni în același loc povești interesante, utile, incitante cu și despre biciclete, orice fel de biciclete. Aici vei găsi noutăți despre regulile de circulație, filmări din trafic, review-uri de biciclete, echipamente sau accesorii, informații despre trasee cicloturistice, anunțuri și povești de la competiții și nu numai.

Dorim să promovăm valorile care ne-au adus împreună: pasiunea pentru mișcare, nevoia de independență, interesul pentru soluții de transport nepoluante. Milităm pentru fair-play, pentru siguranță, pentru respectarea regulilor și a opiniilor, dar și pentru inovație, experiențe noi și prietenie.

Ne dorim să construim alături de voi, utilizatori frecvenți sau ocazionali ai bicicletei, o comunitate care să conteze. Împreună putem răspândi pasiunea pentru biciclete și putem construi o lume în care să fim mai sănătoși, mai relaxați.

Fiecare membru al comunității contează! Fă primul pas: creează-ți un cont în pagină și împărtășește-ne poveștile tale. Începe aici.